Четвер, 28.03.2024, 18:02
Сигнаївський ліцей
Шполянської МР ОТГ Черкаської області
                                                                                                                                                                                                   

        Офіційний вебсайт Сигнаївського ліцею перенесено за         

            посиланням: https://sites.google.com/view/sygnschool

Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

16:27
Львівщина вітала хор «Родину»

   На запрошення громадської організації «Арт Центр Антре» м.Львів  з

8     по    10     березня   2018    року   наш    хор    «Родина»   брав   участь у V Всеукраїнському фестивалі-конкурсі  хорового співу та інструментальної музики «Галицькі самоцвіти».  Сонячною дниною та щирими вітаннями  через гучномовець ще на пероні залізничного вокзалу зустрів нас Львів. А сам фестиваль-конкурс проходив у палаці ім. Г.Хоткевича за п’ятьма відділами: нашими номерами виступів були №120, №124, №131-132 в останньому п’ятому відділені.    

     Результати конкурсу показали, що ми не дарма приїхали сюди:  дует «Шарм» у складі Альони Черевко, учениці 10 класу, та Тані Марченко, учениці 11 класу, отримав Диплом ІV ступеня за виконання пісень «Над землею тумани» та «Не тополю високую»; сольний номер у виконанні А.Черевко за пісню «Ой верше, мій верше» - також Диплом  ІV ступеня, а хор «Родина» серед знаменитих хорових колективів таких як: «Весняні голоси»  м. Чернівці,    народний     аматорський    колектив    «Зорецвіт»

м. Бердичів, зразковий художній колектив «Барвінок» м. Миколаїв, народний художній колектив «Веснянка» м. Київ та багатьох інших виборов кубок і Диплом ІІ ступеня.

      Гучними оплесками зал зустрічав пісні у виконанні хору «Родина», найщиріші слова вдячності лунали від  журі, незрівнянно чудові емоції переповнювали наші серця..

     Під час своїх виступів наша делегація презентувала не лише  творчі здобутки: в якості подарунків для учасників фестивалю стала лялька– мотанка від шполянської майстрині Інни Вовк, корзина достатку з дарами нашого краю, чим вразили не лише учасників, а й гостей фестивалю. Під час фінального нагородження головний суддя фестивалю Олег Лихач, соліст Львівської опери та балету ім. М. Крушельницької, народний артист України, привітав учасників  хору «Родина» з перемогою та подякував за  смаколики і побажав творчих злетів  в подальших виступах.

     Уже стало доброю традицією, що наш хор супроводжували голова Шполянської районної державної адміністрації В.М.Потапенко, начальник відділу освіти, у справах сім’ї, молоді та спорту П.Є.Вербівський, директор Сигнаївського НВК  «ДНЗ- ЗОШ І-ІІІ ступенів»  Л.П.Свердел, за що ми сьогодні щиро їм  вдячні.

     Бажаємо хору «Родина» перемог в майбутніх фестивалях, конкурсах мистецьких колективів України, щоб дарувати людям безцінний дар – пісню.

 

                               В.В.Павловський, заступник директора  з виховної роботи

Переглядів: 384 | Додав: kovtyuh72 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz